Italiaanse rode wijn, de voorraad van Matteo Piccinini

Ga direct naar ons assortiment RODE WIJN, voor snelle levering uit voorraad.

Bijzondere Italiaanse rode wijn ontdekt!

De afgelopen jaren zijn wij regelmatig afgereisd naar Italië om te genieten van de prachtige omgeving, het heerlijk eten én uiteraard mooie wijnen. Kortom La dolce Vita …het goede leven!!

Het begon toen wij op een van mooiste plekjes van Umbrië de familie Freddano ontmoette. Op deze biologisch gecertificeerde wijngaard van Azienda Agricola Freddano staat traditie hoog in het vaandel en wordt door jarenlange ervaring en met behulp van geavanceerde technologische innovaties met liefde en passie fantastische wijn gemaakt. Omdat het productievolume relatief laag is, wordt de wijn op een exclusieve manier verkocht (niet via slijterijketens en/of groothandels). Voor Nederland werden wij aangesteld als de exclusieve importeur en leveren aan zowel groothandel als consument.
We hebben in de loop der jaren contact gelegd met meerdere wijnproducenten en fantastische wijnen ontdekt, we willen onze passie en heerlijke wijnen graag met jullie te delen!

Zorgvuldig geproefd en geselecteerd

Italië is één van de grootste wijnproducerende en exporterende landen ter wereld. Er wordt zoveel lekkere wijn gemaakt dat het niet eenvoudig is een mooie dwarsdoorsnede van zo een groot wijnland te maken. Maar dat hoeft misschien ook niet. Uiteindelijk moet wijn gedronken worden om van te genieten. En voor Nederlanders is het een extra uitdaging om daarvoor niet de hoofdprijs te betalen.

De Italiaanse rode wijn die je hier kunt bestellen is een greep uit de duizenden verschillende rode wijnen die Italië voortbrengt. Maar niet zomaar een greep, want alle wijnen zijn met zorg geproefd en geselecteerd op uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Stel zelf een doosje wijn samen (6 flessen) en ontdek zelf!

Ons assortiment Italiaanse rode wijn

Het assortiment van WijnWagentje wordt eigenlijk maar met 1 criterium samengesteld: “lekker, doe nog maar een fles”! Niet helemaal waar natuurlijk, want we willen diversiteit bieden, en lekkere wijn voor een leuke prijs. Dat kan door een unieke samenwerking met diverse wijnhuizen en leveranciers, eigen import, en het uitbesteden van de logistiek aan een professionele partij die dat veel beter en goedkoper kan dan wijzelf.

Nieuwsgierig? Bekijk hier ons assortiment Italiaanse rode wijn.

  • Online Italiaanse wijn kopen
  • Zelf je doos wijn samenstellen
  • Gratis verzending (vanaf 3 dozen)
  • Veilig betalen via iDEAL
  • Snelle levering uit voorraad
  • Kwaliteitsgarantie
Ontvang nieuws en aanbiedingen
 


Over wijnwagentje wijnimport | Wijnwagentje in de media | Reacties van klanten | Wijn inkopen: Veelgestelde vragen | Contact

Wijn uit Veneto - Wijn uit Sicilie - Wijn uit Lombardije - Wijn uit Alto Adige - Wijn uit Sardinie - Wijn uit Basilicata - Wijn uit Puglia

Alg. voorwaarden | Disclaimer

Like us on FacebookFollow us on Twitter