Italiaanse witte wijn, in de wijngaard van Matteo Piccinini

Ga direct naar ons assortiment WITTE WIJN, voor snelle levering uit voorraad.

Bijzondere Italiaanse witte wijn ontdekt!

In 2012 maakten wij kennis met Mirco en Andrea Battistella van Prosecco Battistella. Zij runnen met veel passie een wijngaard van ongeveer vijftig hectare in de provincie Treviso en zijn de derde generatie van de familie wiens filosofie is gebaseerd op passie, ambitie en willen uitmunten in de wijnproductie. Zij lanceerde in 2009 het merk ‘Battistella, De Glera druif waarvan deze onmiskenbare “Prosecco” is gemaakt. Deze wordt gekenmerkt door een intense en sprankelende frisse bloemenboeket, met tonen van witte perzik, peer en abrikoos, waardoor deze droge wijn, niet droog overkomt, maar zeer fruitig en een tikkeltje zoet. Deze prestigieuze wijn heeft internationale prijzen gewonnen, wat aangeeft dat zij er in geslaagd zijn om een unieke smaak van hoge kwaliteit te produceren! Wij zijn daarom trots om de exclusieve importeur in Nederland te zijn van deze wijnproducent!

Zorgvuldig geproefd en geselecteerd

Italië is één van de grootste wijnproducerende en exporterende landen ter wereld. Er wordt zoveel lekkere wijn gemaakt dat het niet eenvoudig is een mooie dwarsdoorsnede van zo een groot wijnland te maken. Maar dat hoeft misschien ook niet. Uiteindelijk moet wijn gedronken worden om van te genieten. En voor Nederlanders is het een extra uitdaging om daarvoor niet de hoofdprijs te betalen.

De Italiaanse witte wijn die je hier kunt bestellen is een kleine greep uit de duizenden witte wijnen die Italië voortbrengt. Maar niet zomaar een greep, want alle wijnen zijn met zorg geproefd en geselecteerd op uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Stel zelf een doosje wijn samen (6 flessen) en ontdek het zelf!

Ons assortiment Italiaanse witte wijn

Het assortiment van WijnWagentje wordt eigenlijk maar met 1 criterium samengesteld: “lekker, doe nog maar een fles”! Niet helemaal waar natuurlijk, want we willen diversiteit bieden, en lekkere wijn voor een leuke prijs. Dat kan door een unieke samenwerking met diverse wijnhuizen en leveranciers, eigen import, en een goede logistieke partner om uw heerlijke wijn snel en op tijd bij je af te leveren.

Nieuwsgierig? Bekijk hier ons assortiment Italiaanse witte wijn.

  • Online Italiaanse wijn kopen
  • Zelf je doos wijn samenstellen
  • Bezorging aan huis
  • Veilig betalen via iDEAL
  • Snelle levering uit voorraad
  • Kwaliteitsgarantie
Ontvang nieuws en aanbiedingen
 

Over wijnwagentje wijnimport | Wijnwagentje in de media | Reacties van klanten | Wijn inkopen: Veelgestelde vragen | Contact

Wijn uit Veneto - Wijn uit Sicilie - Wijn uit Lombardije - Wijn uit Alto Adige - Wijn uit Sardinie - Wijn uit Basilicata - Wijn uit Puglia

Alg. voorwaarden | Disclaimer

Like us on FacebookFollow us on Twitter