Italiaanse wijn direct van de boer

bubbles

Mooie Italiaanse wijn direct van de boer geselecteerd door WijnWagentje

 

Bij WijnWagentje zoeken we de mooiste wijnen voor je uit zodat je subliem kunt genieten. Wij reizen daarvoor speciaal af naar ons favoriete wijnland om de wijn direct van de boer in te kopen. Wijnen uit Italië hebben een uniek en eigen karakter. In dit wijnland is er van het noorden naar het zuiden immers een grote variatie in het klimaat. De wijn van de boer – ofwel het wijnhuis – selecteren wij uitsluitend zelf. Zo kunnen we een prachtige collectie wijnen direct  van de boer voor je samenstellen, gemaakt van de beste inheemse Italiaanse druivenrassen. 

Waaraan herken je de Italiaanse wijn van de boer geselecteerd door WijnWagentje?

-Fantastische eetwijnen;
-Typische wijnen uit verschillende streken;
-Ambachtelijke wijnen;
-Geschikt als feestelijk aperitief;
-Fantastische begeleiders van gerechten;
-Rode wijn, droge witte wijn, dessertwijn en rosé wijnen;
-Unieke ontdekkingen voor leuke prijzen.

Wijngaard in Toscana

Karaktervolle wijn van de boer

Om nieuwe smaakvolle wijn direct van de boer te vinden, laten we ons bij de wijnhuizen graag voorlichten. De gepassioneerde wijnmakers geven ons uitleg en vertellen ons talloze mooie verhalen over hun producten. Dat proef je terug in ons karaktervolle, authentieke arrangement. Iedere wijn die je bij ons koopt, heeft zijn eigen verhaal, druivenras en classificatie. Daarom is iedere Italiaanse wijn van de boer uitstekend te schenken als aperitief, bij een smaakvolle lunch of een zorgvuldig bereid diner. 

Smaakvolle wijnen voor een eerlijke prijs

Het selecteren van wijn van de boer is een rol die ons als liefhebbers van al het goede van dit schitterende wijnland perfect past. Om mooie wijn in te kopen, hebben we doorlopend contact met onze wijnboeren in de beste streken. Door onze vele zoektochten naar Italiaanse wijn leren we de wijnhuizen ieder seizoen steeds beter kennen. Zo kunnen we je ook het verhaal achter de wijn vertellen en bieden we die aan voor de beste kwaliteit, voor een eerlijke prijs. 

Wijngaard van de wijnboer

Wijn direct van de boer voor elke gelegenheid

Bij WijnWagentje maken wij de weg richting de wijn van de boer zo kort mogelijk. Mooie toegankelijke wijnen die je regelmatig kunt drinken, maar ook bijzondere Italiaanse wijn voor speciale gelegenheden of om cadeau te doen. Op die manier brengen we in ons assortiment graag een prettige balans aan. Je kunt jouw favoriete Italiaanse wijn direct van de boer al vanaf één fles bestellen. Maar we kunnen de prijzen van onze wijn laag houden, door ze per doos van zes flessen te verkopen. Dat hoeven niet per se zes flessen wijn van dezelfde soort te zijn. In onze webshop kun je zelf een doos samenstellen met zes verschillende flessen Italiaanse wijn van de boer om te proeven of om iemand mee te verrassen.