De collectie van Ferrari Trento

De collectie van Ferrari Trentodoc bestaat uit verschillende lijnen. Elke lijn heeft zijn eigen karakter, maar wel met éénzelfde filosofie. Wij bieden de Limited Edition Line, welke verbonden is met de Formule 1®, de Perlé lijn,  de Maximum lijn en de Riserva lijn, die elk – met hun eigen onderscheidende kenmerken – het unieke karakter van mousserende wijnen uit de wijngaarden op de berghellingen van de Italiaanse Alpen tot uitdrukking brengen.

The Limited Edition Line

Vanwege het sponsorschap van de Formule 1® bestaat de Limited Edition collectie uit een exacte replica van de 3 liter podiumfles en een aantal F1 circuits. Geschikt om onvergetelijke momenten te
vieren en bovendien verzamelwaardig.

The Perlé Line

Deze single-vintage Trentodoc wijnen zijn de iconen van Ferrari Trento en staan synoniem voor stijl en elegantie. Handmatige selectie van alleen de beste druiven en gemiddeld 54 maanden rijping “sur lie”.

Wijnwagentje

Ferrari – Perlè Millesimati 2001-2003-2005 en de 2002-2004-2006

Trento DOC-Ferrari-Cassetta 6 flessen

Deze fraaie houten box bevat 6 flessen van 0,75cl van 3 oogstjaren die in 2021 zijn gebotteld met een bewaarpotentieel van circa 20 jaar:

The Maximum Line

Staat voor maximale kwaliteit uit de chardonnay druif. Frisheid en finesse, gericht op zowel het top segment van de horeca en voor thuis MAXIMAAL genieten, onder het motto “#ToTheMaximum”.

Ferrari Trento zegeviert voor
de vijfde keer op het wereldkampioenschap mousserende wijn.

FERRARI SABREER SABEL

The Riserva Line

Ferrari’s meest prestigieuze collectie. De legendarische Giulio Ferrrai (de oprichter) is al jaren de beste Italiaanse mousserende wijn ter wereld. Zonder Giulio Ferrari stond Trentodoc niet zo op de wereldkaart als nu.

Ferrari tin gift box in black or white

Deze prachtige box is leuk om te geven, maar ook om te krijgen! Het blik heeft een luxe uitstraling door het relief en is voorzien van het Ferrari logo. Deze box bevat naast de fles mousserende wijn 2 glazen met het Ferrari logo om in stijl te kunnen genieten.

Ferrari Giftbox

Wil je deze hoogwaardige mousserende wijn als cadeau geven? Met de bijpassende gift boxen straal je allure uit die past bij de inhoud van de fles.

Ferrari accessoires

Wil je helemaal in stijl genieten van de Ferrari wijnen? Kies dan een of meerdere fraaie, hoogwaardige accessoires, zoals wijnstoppers, wijnkoelers en glazen.

Ferrari Trento Limited Edition Formula 1® Circuit Zandvoort in geschenkverpakking

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid is altijd onderdeel geweest van het DNA van Ferrari Trento. Het is haar manier van bestaan, zijnde respect voor mensen en voor de natuur, als voorwaarde voor de voortdurende innovatie gericht op het continu streven naar de beste kwaliteit in elke fles.

Ferrari heeft gekozen om de uitdaging te blijven aangaan die te maken hebben met het steeds zoeken van een harmonieus evenwicht tussen mens en natuur: bescherming van de natuurlijke omgeving, gezonde ontwikkeling van mens en dier en een solide economische groei zijn de middelen waarmee verantwoord aan de toekomst kan worden gebouwd.

Dankzij deze aanpak draagt Ferrari concreet bij aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) die door de Verenigde Naties zijn vastgesteld.