Exclusieve Italiaanse Wijn

bubbles

Online mooie exclusieve Italiaanse wijn bestellen voor betaalbare prijzen

 

Ben je een wijnliefhebber in hart en nieren? Dan weet je als geen ander dat er tal van gelegenheden zijn die zich perfect lenen voor het opentrekken van een mooie fles zeldzame wijn. Bij WijnWagentje ben je aan het juiste adres voor exclusieve Italiaanse wijn in vele soorten. Die variëren van droge witte wijnen en rode wijnen tot rosé en dessertwijnen. Drink je graag spumante of prosecco? Ook die vind je in ons assortiment exclusieve wijn uit Italië. Iedere speciale wijn staat garant voor smaak, beleving en een onvergetelijke ervaring! Kortom: bij WijnWagentje vind je dus altijd een op en top exclusieve Italiaanse wijn. Bekijk hieronder een greep uit onze exclusieve wijnen.

Waaraan herken je de exclusieve Italiaanse wijn van WijnWagentje:

 

-De exclusieve wijn kun je al vanaf één fles bestellen;

-Mogelijk om zelf een doos met zes verschillende flessen speciale wijn samen te stellen;

-Compleet assortiment droge witte wijn, rode wijn, rosé en dessertwijn uit Italië; 

-Selectieproces zeldzame wijn volledig in eigen hand; 

-Specifieke soorten dure wijn komen direct van de Italiaanse wijnhuizen; 

-Karaktervolle en authentieke oude wijn; 

-Ook elegante wijnen van Wesley Sneijder in het assortiment. 

Exclusieve wijn voor iedere gelegenheid 

 

Iedere exclusieve wijn die wij verkopen, heeft zijn eigen druivenras, classificatie en verhaal en is uitstekend te schenken bij een smaakvolle lunch, een zorgvuldig bereid diner of als aperitief. Maar een exclusieve Italiaanse wijn is natuurlijk ook heel geschikt voor feestelijke gelegenheden. Een smaakvolle dure wijn, sensationele zeldzame wijn of een interessante oude wijn van WijnWagentje komt dus altijd prachtig tot z’n recht. 

Selectieproces speciale wijn

 

Onze passie voor exclusieve Italiaanse wijn zie je in alle toonaarden terug in het brede en gevarieerde assortiment. Om je keer op keer te verrassen, staan onze zintuigen voortdurend op scherp om onder de speciale wijn de absolute pareltjes te vinden. Daarom zal het je vast niet verbazen dat we het selectieproces volledig in eigen hand hebben. Om mooie Italiaanse zeldzame wijn te vinden, laten we ons graag door de wijnmakers voorlichten om de mooiste verhalen opgespeld te krijgen. 

Karaktervolle oude wijn 

 

Keer op keer komen we thuis met nieuw verworven schatten. Variërend van dure Italiaanse wijn tot oude wijn. Maar we vinden vooral dat de wijnen in onze collectie lekker moeten zijn. We reizen dus altijd af naar ons favoriete wijnland met de missie om exclusieve Italiaanse wijn te selecteren die karaktervol en authentiek is en waar je vooral blij van wordt. Want wij vinden dat speciale en dure wijn uit Italië garant moet staan voor genieten tegen schappelijke prijzen. 

Exclusieve wijnen van WijnWagentje

Exclusieve Italiaanse wijn direct van het wijnhuis

 

Wij houden van een persoonlijke benadering en daarom importeren wij bepaalde soorten exclusieve wijn direct van de wijnhuizen. Uit de voorselectie van de importeurs kiezen wij de zeldzame Italiaanse wijn die wij zelf het lekkerste vinden. Om de meest speciale wijn te vinden, gaan we ook op zoek naar kleine speciale wijnhuizen waar de wijnmaker een ongelooflijke passie en gedrevenheid heeft.  

Mooie collectie zeldzame wijn

 

Dit betekent dat wij de mensen achter het wijnbedrijf leren kennen. En nog belangrijker: kennis opdoen van de zeldzame wijn die zij produceren én kennismaken met het verhaal achter de geproduceerde exclusieve Italiaanse wijn. Dit zie jij terug in de mooie collectie die je een rijke keuze biedt, variërend van oude wijn tot dure Italiaanse wijn. Niet voor niets waarderen Mariëlla Beukers van WijnWebWinkelgids en wijnschrijver Harold Hamersma de exclusieve Italiaanse wijn van WijnWagentje met lovende recensies!