Dé online shop voor:

EXCLUSIEVE ITALIAANSE WIJNEN TEGEN SCHERPE PRIJZEN

Op WijnWagentje kun je als wijnliefhebber altijd (h)eerlijke wijn vinden, of het gaat om lekkere rode wijn, droge witte wijn, prosecco, spumante, desertwijn of rosé. Streekeigen kwaliteitswijnen, die wij rechtstreeks van de wijnboer importeren. Wijnboeren met passie voor kwaliteit en innovatie. Wijnboeren die familietradities, authenticiteit en de natuur respecteren. Salute!

Feestelijke wijn:

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT
DE HEERLIJKE WIJNEN &
PROSECCO'S VAN
LAMBORGHINI

“One of the most spectacular wines made in Italy” volgens internationaal wijncriticus Robert Parker! EN dat proef je… Met trots presenteren we je dan ook ons brede en Luxe Collectie van dit befaamde Italiaanse wijnhuis.

Proef de smaak van Italië

Op zoek naar uw favoriete vakantiewijn? Misschien hebben wij deze. Zoek hier uw wijn op wijnregio.

Italië is een fantastisch wijnland met vele klimaten en de meeste inheemse druivenrassen van alle wijnlanden. Hierdoor heeft het dus ontzettend veel variatie te bieden. Bekijk ons aanbod typische wijnen per wijnstreek.

Proef la Dolce Vita

WIJNPAKKETTEN

Maak kennis met zes verschillende wijnen uit de streken Friuli, Umbrië, twee maal Toscane, Piëmont en Lombardije.

flessen-pakketten-2

Van liefhebbers,
voor liefhebbers

Goede, ambachtelijke wijnen uit Italie voor een leuke prijs, van liefhebbers, voor liefhebbers. Wij delen graag onze passie met jou!

Feestelijke wijn:

FERRARI TRENTO ‘THE ITALIAN FORMULE 1 PODIUM TOAST’ CELEBRATION F1 CIRCUIT BOTTLE

OFFICIEEL PARTNER VAN DE F1

Wijnmaker Ferrari Trento is officieel partner van Formula 1®! Vanaf seizoen 2021 worden de overwinningen van de kampioenen van de Formule 1 ® gevierd met Italiaanse “champagne” van dit legendarische wijnhuis.

Elegante wijnen van:

Wesley Sneijder

In Italië is wijn ook voor sporters onderdeel van een gezonde levensstijl. Het combineren van passie voor voetbal en voor wijn ligt dan voor de hand voor de Zuid-Italiaanse wijnmaker Fabio Cordella. Zijn vriend Wesley Sneijder heeft in Italië een fabuleuze rol gespeeld en daar heeft hij het fantastische wijnlabel “WS10” aan gekoppeld, bestaande uit drie internationals uit Salento: de Rosso, de Chardonnay en de Rosé en drie spelers van wereldklasse: de Brunello, de Toscana Rosso en de Chianti. Zes aangename gasten voor aan tafel!

SW-wijn
Ontdek

ONZE WIJNEN

-